Меню
Вашата количка

Блог RSS Feed

01 дек. Защо коледните топки за елха със снимка са един от най-харесваните подаръци?
OnePixel 0 3284
    Докато се наслаждаваме на последните слънчеви есенни дни, неусетно вече дойде време да започваме подготовката за най-вълшебното време през годината.  Време е да развържем заплетените лампички, да проверим здрави ли са украшенията, да направим място за коледното дръвче и най-важното, разбира се -  да помислим какво ще сложим и под елхата.   ..
13 февр. Кога и как се прави погача/сладка пита за бебе?
OnePixel 0 2260
    Погачата за бебето е стар народен обичай, който се прави на 40-ия ден след раждането на детето. Смята се, че до 40-ия ден след раждането „майката е нечиста“. В миналото свекървата водила родилката на „Чиста молитва“ в църквата точно на този ден. Така се „очиствали“ и майката и детето. След това майката може да извежда бебето сред хора и всички ..
29 ян. Кръщенето - символика и подготовка
OnePixel 0 12486
Кръщенето или Светото Кръщение е един от най-вълнуващите моменти след раждането в християнското семейство. Това е първото от общо седем тайнства, което приобщава към християнството всеки човек, пожелал да влезе в редиците на вярващите. Кръщене може да се прави и на възрастни, ако не са кръщавани до момента. Символика. Кръщението е тайнство, в което..
14 февр. 5 сватбени традиции от цял свят за щастлив семеен живот
OnePixel 0 628
Представяме ви пет интересни сватбени традиции от цял свят, които двойките спазват за щастлив семеен живот.Вие също може да поискате да спазите тези традиции във вашия сватбен ден, за да увеличите шансовете си за любов и щастие през целият си живот, защото дори и най-обичащата се двойка има нужда от малко късмет.Изборът на дата за сватбата в Китай ..
05 февр. Бейби шауър (Baby shower) или парти преди бебето да се роди
OnePixel 1 13054
    Несъмнено раждането на дете е едно от най-значимите събития за всеки и като такова трябва да се отпразнува подобаващо. Tрадициите повеляват след раждането да се организира тържество, на което се канят най-близките. В миналото поканените носели хляб, сирене и лук (за лука се вярва, че помага на майката да има повече мляко), подарявала се жълтиц..
02 апр. Как да се подготвим за нашия сватбен ден?
OnePixel 0 963
Сватбата е един от най-важните дни в живота ни. Това е денят, в който се кълнем във вярност и уважение към интимната ни половинка, и се обвързваме с нея, докато смъртта ни раздели. Не всеки обаче е подготвен за организиране на сватба и всички онези неща, които съпътстват това тържество. Ето защо, в нашата статия ще разкажем за онова, което трябва..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)