Меню
Вашата количка

Подаръци за гости на кръщене

Подаръците за гости са прекрасен начин да оставите траен спомен у гостите си, присъствали на вашето кръщелно тържество. Предлагаме както ръчно изработени, така и готови подаръчета за гости.

Ангелче - подарък за гости Ангелче - подарък за гости
Разпродаден
Модел: 23698
Ангелче с музикален инструмент. Подходящо за подарък за гостите на кръщене или погача. В цената е включена бяла органзена торбичка.Ангелчето е високо 5,5см.По желание можем да добавим картонче с надпис (Свето Кръщение, името и датата или "Благодаря, че бяхте мои гости") към всяко ангелче, като ценат..
1.50лв.
Модел: 23697
Ангелче с ефектни крила. Подходящо за подарък за гостите на кръщене или погача. Високо е 6,5см.По желание можем да добавим картонче с надпис (Свето Кръщение, името и датата или "Благодаря, че бяхте мои гости") към всяко ангелче, като цената е 0,35лв./бр.Ако имате въпроси, не се колебайте да се с..
1.90лв.
Модел: 7098
Ароматни свещ в нежна торбичка от органза, декорирана с панделка в цвят по ваш избор. Подходяща за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие.Към всяка свещ може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите гости (+0,35лв./бр.), както и декора..
0.90лв.
Модел: 7001
Ароматни канелени пръчици, декорирани с панделка в цвят по Ваш избор. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите го..
0.90лв.
Производител: One Pixel Модел: M0555
Мини албум, тип хармоника. Подходящ за подарък към гостите на детски рожден ден. Един интересен и запомнящ се подарък за вашите гости. На мястото на част от снимките можем да напишем кратки пожелания или благодарствени думи. Албумът може да се изработи с различен дизайн, съобразен с темата на вашето..
2.00лв.
Модел: 45663
Нежна торбичка от органза с цвят от ароматна био лавандула. Ефектен подарък, с който ще впечатлите Вашите гости. Предлага се с картонче, на което може да изпишем текст по Ваш избор.Подходящ подарък за всякакви събития: сватба, кръщене, бал, погача, моминско парти, рожден ден, имен ден и т.н...
1.40лв.
Производител: One Pixel Модел: M0555-2
Мини албум, тип хармоника. Подходящ за подарък към гостите на кръщене. Един интересен и запомнящ се подарък за вашите гости. На мястото на част от снимките можем да напишем кратки пожелания или благодарствени думи. Албумът може да се изработи с различен дизайн, съобразен с темата на вашето празненст..
2.00лв.
Производител: One Pixel Модел: M0555-6
Мини албум, тип хармоника. Подходящ за подарък към гостите на кръщене или детски рожден ден. Един интересен и запомнящ се подарък за Вашите гости. На мястото на част от снимките можем да напишем кратки пожелания или благодарствени думи. Албумът може да се изработи с различен дизайн, съобразен с тема..
2.00лв.
Производител: One Pixel Модел: M0555-1
Мини албум, тип хармоника. Подходящ за подарък към гостите на детски рожден ден. Един интересен и запомнящ се подарък за вашите гости. На мястото на част от снимките можем да напишем кратки пожелания или благодарствени думи. Албумът може да се изработи с различен дизайн, съобразен с темата на вашето..
2.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)