Меню
Вашата количка

Покани за сватба

Предлагаме ръчно изработени, уникални, луксозни сватбени покани, покани за кумове, покани за родителите. Може да изработим и бюджетни сватбени покани с принт. Всички дизайни ще бъдат съобразени с цветовете и темата на вашата сватба. Разкажете ни за вашата идея и ние ще я реализираме.

Модел: 1022
Стилна покана, декорирана с много нежна бяла пеперуда. Блестящото камъче страхотно се съчетава с цялостната визия и допълва изискания вид на поканата. Цветът на панделката е по ваше желание.В цената не е включен печат. При поръчка на печат при нас, оформлението на текста е безплатно. Ще ви изпр..
2.50лв.
Модел: 1136
Нежна покана, изработена от перлен картон, с принт на глухарчета в бледо розово и сиво. Може да се изработи и в друга цветова комбинация по Ваш избор. Размерът на поканата е 15х15см., което я прави подходяща за средно дълъг и за дълъг текст.При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на ..
3.60лв.
Модел: 6355
Нежна покана, изработена от перлен картон, с изрязани флорални мотиви и красива декоративна пеперуда и камъче. Може да се изработи с цветове по Ваш избор. При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста за одобрение, както и снимка на първата изработена покана. Стартираме поръчката..
4.60лв.
Модел: 44697
Стилна лазерно изрязана покана, изработена от перлен картон в цвят "шампанско". Цената включва плик и отпечатване на текст (с черен цвят). Размерът на поканата е 14,5х15см., а размерът на плика 16,5х16,5см...
2.60лв.
Модел: 1115
Покана, изработена от нежен перлен картон, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте д..
4.50лв.
Модел: 4558
Изключително нежна покана, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). По желание можем да добавим и хартиена пеперуда на цена 0,30лв./бр. Размерите са 10х15см, което я прави подходяща за кратък или средно дълъ..
4.20лв.
Модел: 1101
Изключително нежна покана, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте да се свържете с на..
4.90лв.
Модел: 1104
Луксозна покана, изработена от висококачествен перлен картон. Размерът й е 18х11,5см., което я прави подходяща както за по-кратък, така и за по-дълъг текст. Може да се изработи в различни цветове, по Ваше желание, както и да се добавят различни декоративни елементи. Цената включва отпечатване ..
4.90лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)