Меню
Вашата количка

Покани за сватба

Предлагаме ръчно изработени, уникални, луксозни сватбени покани, покани за кумове, покани за родителите. Може да изработим и бюджетни сватбени покани с принт. Всички дизайни ще бъдат съобразени с цветовете и темата на вашата сватба. Разкажете ни за вашата идея и ние ще я реализираме.

Модел: 1136
Нежна покана, изработена от перлен картон, с принт на глухарчета в бледо розово и сиво. Може да се изработи и в друга цветова комбинация по Ваш избор. Размерът на поканата е 15х15см., което я прави подходяща за средно дълъг и за дълъг текст.При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на ..
2.00лв.
Модел: 6355
Нежна покана, изработена от перлен картон, с изрязани флорални мотиви и красива декоративна пеперуда и камъче. Може да се изработи с цветове по Ваш избор. При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста за одобрение, както и снимка на първата изработена покана. Стартираме поръчката..
2.60лв.
Модел: 1139
Нежна покана, изработена от перлен картон, с принт "Рози". Може да се изработи и в друга цветова комбинация по Ваш избор. Размерът на поканата е 15х15см., което я прави подходяща за средно дълъг и за дълъг текст.При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста за одобрение, както и ..
2.00лв.
Модел: 1138
Нежна покана, изработена от перлен картон, с флорални мотиви в натурални цветове. Може да се изработи и в друга цветова комбинация по Ваш избор. Размерът на поканата е 15х15см., което я прави подходяща за средно дълъг и за дълъг текст.При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста..
2.00лв.
Модел: 1137
Нежна покана, изработена от перлен картон, с флорални мотиви в бяло и синьо. Може да се изработи и в друга цветова комбинация по Ваш избор. Размерът на поканата е 15х15см., което я прави подходяща за средно дълъг и за дълъг текст.При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста за о..
2.00лв.
Модел: 1114
Ефектна покана с релефни рози. Може да се изработи в различни цветове. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси...
3.10лв.
Модел: 44697
Стилна лазерно изрязана покана, изработена от перлен картон в цвят "шампанско". Цената включва плик и отпечатване на текст (с черен цвят). Размерът на поканата е 14,5х15см., а размерът на плика 16,5х16,5см...
2.60лв.
Модел: 1115
Покана, изработена от нежен перлен картон, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте д..
3.50лв.
Модел: 1113
Семпла и изискана покана, подходяща за всякакъв повод. Изработена е от ефектен перлен картон с релефни пеперуди. Панделката може да бъде в цвят по Ваше желание. Размерът на поканата е 13,5 х 13,5см. В цената е включен печат с черен цвят...
3.20лв.
Модел: 4558
Изключително нежна покана, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). По желание можем да добавим и хартиена пеперуда на цена 0,30лв./бр. Размерите са 10х15см, което я прави подходяща за кратък или средно дълъ..
2.40лв.
Модел: 1101
Изключително нежна покана, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте да се свържете с на..
3.90лв.
Модел: 1102
Поканата е с размери 13 х 14 см. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. В цената е включена покана с черен цвят текст и плик с декорация. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси...
3.80лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)