Меню
Вашата количка

Коледни подаръци

OnePixel - Изработка на покани, подаръци за гости, магнити и други за Вашата сватба, кръщене, бал, рожден ден, парти.

Изберете страхотен коледен подарък за Вас или Вашите близки. При нас може да намерите украса за елха - топка, сърце, звезда или панделка с име. Магнити за хладилник с Ваша снимка и коледни мотиви, както и годишен календар с Ваша снимка.

Производител: One Pixel Модел: 111225
Магнити за хладилник с различни Ваши снимки, без допълнителен фон. Размерът на магнитите е 8х7см. Подходящи за снимки от професионална фотосесия. След като завършите поръчката, в рамките на 1 работен ден ще ви изпратим да видите как ще изглеждат магнитите. За максимално добро качество на печат ..
2.50лв.
Модел: 11245
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка, комбинирана с карирана панделка и зелен акцент. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бя..
19.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11246
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с червена панделка и коледна декорация като акцент. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от микровелпапе с ..
17.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11247
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа карирана коледна панделка. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от микровелпапе с червена па..
15.00лв.
Модел: 11249
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа карирана коледна панделка. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от микровелпапе с червена па..
15.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11250
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка, комбинирана с нежна бяла дантела. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от ми..
16.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11252
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка и кариран акцент. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от микровелпапе с черв..
16.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11251
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с червена панделка и допълнителна панделка с коледни камбанки. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от микр..
17.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11256
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с червена панделка. Декорирана е с изкуствен сняг и луминесцентна (светеща в тъмното) снежинка. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла кутия от ми..
18.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11257
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка и допълнителна панделка с коледни камбанки. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаметър. Всяка коледна топка е в бяла ку..
17.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11248
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с комбинация от нежна розова панделка, комбинирана с блестяща бяла мрежеста панделка, съединени със сребрист конец. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в..
17.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11253
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с комбинация от синя панделка, комбинирана с блестяща бяла мрежеста панделка, съединени със сребрист конец. Декорирана е с изкуствен сняг. Топката е акрилна, а размерът ѝ е 8см. в диаме..
17.00лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)