Меню
Вашата количка

Коледни подаръци

Изберете страхотен коледен подарък за Вас или Вашите близки. При нас може да намерите украса за елха - топка, сърце, звезда или панделка с име. Магнити за хладилник с Ваша снимка и коледни мотиви, както и годишен календар с Ваша снимка.

Производител: One Pixel Модел: 65443
Коледен колаж с три ваши снимки. Страхотен подарък за вашите близки. Рамката може да се постави на равна повърхност. Размер 20 х 25 см...
19.90лв.
Производител: One Pixel Модел: 65442
Коледен колаж с три ваши снимки и текст. Страхотен подарък за вашите близки. Рамката може да се постави на равна повърхност. Размер 20 х 25 см...
19.90лв.
Модел: 11245
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка, комбинирана с карирана панделка и зелен акцент. Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и порас..
12.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11248
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с комбинация от нежна розова панделка, комбинирана с блестяща бяла мрежеста панделка, съединени със сребрист конец. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търс..
12.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11253
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с комбинация от синя панделка, комбинирана с блестяща бяла мрежеста панделка, съединени със сребрист конец. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите у..
12.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11254
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с изчистена златиста панделка. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и пораснали деца, ..
11.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11255
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с изчистена сребриста панделка. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и пораснали деца,..
11.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11260
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с комбинация от класическа златиста панделка, червена панделка и коледни камбанки. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен пода..
12.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11252
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка с карирана панделка в червено и бяло със златист акцент. Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки..
11.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11247
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с панделка в цвят екрю със златист акцент. Декорирана е с изкуствен сняг.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и пора..
11.00лв.
Модел: 11249
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е със зелена панделка и златист акцент. Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и пораснали деца, към топката можете да поръчате..
10.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 11250
Коледната топка се изработва с две Ваши снимки или снимка от едната страна и пожелание* от другата. Този модел е с класическа червена панделка, комбинирана с нежна бяла дантела.  Размерът на топката е 8см.Ако търсите уникален и личен коледен подарък, с който да зарадвате и малки и пораснали дец..
12.00лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)