Меню
Вашата количка

Сватбени подаръци за гостите

Подаръците за гости са задължителен елемент на всяка сватба. Те са един прекрасен начин да оставите траен спомен у гостите си, присъствали на вашето сватбено тържество. Предлагаме както ръчно изработени, така и готови подаръчета за гости.

Модел: 7001-1
Ароматна канелена пръчица в красива торбичка от органза. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите гости (+0,35лв...
1.60лв.
Модел: 7001
Ароматни канелени пръчици, декорирани с панделка в цвят по Ваш избор. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите го..
1.15лв.
Модел: 25693
Прекрасен подарък за гостите на всяко събитие. Бурканчетата са с вместимост 25мл. и могат да бъдат декорирани по ваше желание. Освен с мед, можете да ги напълните с цветни бонбони, микс от подправки, кафе, сладко и др.Посочената цена е за декорацията от снимката. При поръчка на различна декорация це..
1.90лв.
Модел: 45663
Нежна торбичка от органза с цвят от ароматна био лавандула. Ефектен подарък, с който ще впечатлите Вашите гости. Предлага се с картонче, на което може да изпишем текст по Ваш избор.Подходящ подарък за всякакви събития: сватба, кръщене, бал, погача, моминско парти, рожден ден, имен ден и т.н...
1.40лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)