Меню
Вашата количка

Сватбени подаръци за гостите

OnePixel - Изработка на покани, подаръци за гости, магнити и други за Вашата сватба, кръщене, бал, рожден ден, парти.

Подаръците за гости са задължителен елемент на всяка сватба. Те са един прекрасен начин да оставите траен спомен у гостите си, присъствали на вашето сватбено тържество. Предлагаме както ръчно изработени, така и готови подаръчета за гости.

Модел: 7001-1
Ароматна канелена пръчица в красива торбичка от органза. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите гости (+0,35лв...
2.20лв.
Модел: 7001
Ароматни канелени пръчици, декорирани с панделка в цвят по Ваш избор. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите го..
1.85лв.
Модел: 25693
Прекрасен подарък за гостите на всяко събитие. Етикетите се изработват с дизайн, съобразен с темата на Вашия празник. Бурканчетата са с вместимост 25мл. и могат да бъдат декорирани допълнително. Освен с мед, можете да ги напълните с цветни бонбони, микс от подправки, кафе, сладко и др. Като допълнит..
1.60лв.
Модел: 45663
Нежна торбичка от органза с цвят от ароматна био лавандула. Ефектен подарък, с който ще впечатлите Вашите гости. Предлага се с картонче, на което може да изпишем текст по Ваш избор.Подходящ подарък за всякакви събития: сватба, кръщене, бал, погача, моминско парти, рожден ден, имен ден и т.н...
2.40лв.
Производител: One Pixel Модел: M0555-15
Мини албум, тип хармоника. Подходящ за подарък към гостите на Вашия празник. Един интересен и запомнящ се подарък за Вашите гости. На мястото на част от снимките можем да напишем кратки пожелания или благодарствени думи. Размерът му в сгънат вид е 5 х 5,5см. При поръчка на този артикул ще ви изпрати..
2.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)