Меню
Вашата количка

Кръщене

Свето Кръщение. Предлагаме разнообразни аксесоари и комплекти за кръщене - комплект за кръщене, свещи, кутии за кръщене, покани за гостите и кръстниците, подаръци за гостите, декорации, албуми, банери и други.

Ангелче - подарък за гости Ангелче - подарък за гости
Разпродаден
Модел: 23698
Ангелче с музикален инструмент. Подходящо за подарък за гостите на кръщене или погача. В цената е включена бяла органзена торбичка.Ангелчето е високо 5,5см.По желание можем да добавим картонче с надпис (Свето Кръщение, името и датата или "Благодаря, че бяхте мои гости") към всяко ангелче, като ценат..
1.50лв.
Модел: 23697
Ангелче с ефектни крила. Подходящо за подарък за гостите на кръщене или погача. Високо е 6,5см.По желание можем да добавим картонче с надпис (Свето Кръщение, името и датата или "Благодаря, че бяхте мои гости") към всяко ангелче, като цената е 0,35лв./бр.Ако имате въпроси, не се колебайте да се с..
1.90лв.
Модел: 7098
Ароматни свещ в нежна торбичка от органза, декорирана с панделка в цвят по ваш избор. Подходяща за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие.Към всяка свещ може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите гости (+0,35лв./бр.), както и декора..
0.90лв.
Модел: 36996
Декоративна възглавница с името на Вашето дете. Остава като скъп спомен от кръщенето и може да се използва като декорация за детската стая. Размерът на ушита възглавница е около 28х28см. Цветът на дантелата и надписа са по Ваш избор...
19.90лв.
Модел: 36332
Декорацията е подходяща за голяма хавлиена кърпа. Поставя се лесно - нужно е само да сгънете кърпата и да поставите декорацията около нея. Можем да я изработим в различни цветове спрямо Вашите изисквания. Ако имате въпроси, свържете се с нас чрез формата за контакт..
13.00лв.
Производител: One Pixel Модел: Модел 1
Етикетът се изработва от самозалепваща висококачествена хартия. Може да се изработи в други цветове спрямо темата на Вашето парти. След като направите поръчка, ще направим визуализация на етикетите с Вашия текст и ще се свържем с вас за одобрение на дизайна. Срокът за изработка на етикетите е до 5 р..
2.00лв.
Модел: 7001
Ароматни канелени пръчици, декорирани с панделка в цвят по Ваш избор. Подходящи за подарък към гостите на Вашата сватба, кръщене, бал или друго официално събитие. Дължината на пръчиците е около 7см. Към всяка канелена пръчица може да добавим картонче с кратко послание или пожелание към Вашите го..
0.90лв.
Модел: 95112
Книгата за пожелания може да се изработи за всякакъв повод - сватба, кръщене, погача, моминско парти, бал, рожден ден и т.н. Всяка книга се изработва индивидуално, което позволява да изберете цветовете и декорациите спрямо Вашия стил. Размерът е 21х14см. Химикалът не е включен в цената, можете да го..
26.00лв.
Модел: 95113
Книгата за пожелания може да се изработи за всякакъв повод - сватба, кръщене, погача, моминско парти, бал, рожден ден и т.н. Всяка книга се изработва индивидуално, което позволява да изберете цветовете и декорациите спрямо Вашия стил. Размерът е 21х14см.Преди да изработим книгата ще се свържем с вас..
26.00лв.
Модел: 77954
Комплектът съдържа:  - свещ с декорация и изписано име и дата  - декорация за хавлия с изписано име и дата (подходяща за голяма хавлия)  - шишенце за миро  - малка хавлия - подарък за църквата  - торбичка за косичка   - торбичка за сапунчеМоже да се изработи в цветове п..
53.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 002545
Комплектът съдържа:дървена кутийка за кръстчедървена кутийка за косичкасвещ с декорация и надпис на панделката- 2 броядекорация за хавлия (подходяща за всяка хавлия) с надпис на панделкатамалка хавлия - подарък за църквата с подвижна декорацияшишенце за миро/светена водаторбичка за сапунбурканче за ..
69.00лв.
Производител: One Pixel Модел: 002544
Комплектът съдържа:дървена кутийка за кръстчедървена кутийка за косичкасвещ с декорация и надпис на панделката- 2 броядекорация за хавлия (подходяща за всяка хавлия) с надпис на панделкатамалка хавлия - подарък за църквата с подвижна декорацияшишенце за миро/светена водаторбичка за сапунбурканче за ..
99.00лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)