Меню
Вашата количка

Покани за кръщене

OnePixel - Изработка на покани, подаръци за гости, магнити и други за Вашата сватба, кръщене, бал, рожден ден, парти.

Предлагаме ръчно изработени, уникални, луксозни покани за кръщене, покани за кръстниците и гостите. Може да изработим и бюджетни покани за кръщене с принт. Всички дизайни ще бъдат съобразени с цветовете и темата на вашето кръщене. Разкажете ни за вашата идея и ние ще я реализираме.

Модел: 1022
Стилна покана, декорирана с много нежна бяла пеперуда. Блестящото камъче страхотно се съчетава с цялостната визия и допълва изискания вид на поканата. Цветът на панделката е по ваше желание.В цената не е включен печат. При поръчка на печат при нас, оформлението на текста е безплатно. Ще ви изпр..
2.50лв.
Производител: One Pixel Модел: 22264
Една интересна и иновативна покана, която със сигурност ще впечатли своите получатели. Просто поставете любимия шоколад* и поднесете с любов... Дизайнът може да бъде съобразен с Вашите изисквания. След като направите поръчката ще Ви изпратим визуализация, за да видите как ще изглежда преди да я изра..
14.00лв.
Производител: One Pixel Модел: PP001
Нежна покана, подходяща за кръстници или за гостите на кръщене. Размер 10х15см. в сгънат вид. Всяка покана е единично опакована в бял пощенски плик. Надписът от вътрешната страна е в цвят по избор. Може да се изработи и без снимка, като на нейно място слагаме ангелче.При поръчката на този продукт ще..
2.20лв.
Модел: 6355
Нежна покана, изработена от перлен картон, с изрязани флорални мотиви и красива декоративна пеперуда и камъче. Може да се изработи с цветове по Ваш избор. При поръчка на този продукт ще ви изпратим визуализация на текста за одобрение, както и снимка на първата изработена покана. Стартираме поръчката..
4.60лв.
Модел: 11337
Семпла покана за кръщене. Подходяща е както за кратък, така и за по-дълъг текст. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте д..
3.20лв.
Модел: 1116
Стилна покана за кръщене. Подходяща е както за кратък, така и за по-дълъг текст. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте д..
3.90лв.
Модел: 44697
Стилна лазерно изрязана покана, изработена от перлен картон в цвят "шампанско". Цената включва плик и отпечатване на текст (с черен цвят). Размерът на поканата е 14,5х15см., а размерът на плика 16,5х16,5см...
2.60лв.
Модел: 1115
Покана, изработена от нежен перлен картон, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). Към поканата може да бъде изработен и плик, който да надпишем индивидуално с имената на Вашите гости. Не се колебайте д..
4.50лв.
Модел: 4558
Изключително нежна покана, с която ще впечатлите Вашите гости. Може да се изработи в цветове по Ваш избор. Цената включва отпечатване на текст (с черен цвят). По желание можем да добавим и хартиена пеперуда на цена 0,30лв./бр. Размерите са 10х15см, което я прави подходяща за кратък или средно дълъ..
4.20лв.
Модел: 1104
Луксозна покана, изработена от висококачествен перлен картон. Размерът й е 18х11,5см., което я прави подходяща както за по-кратък, така и за по-дълъг текст. Може да се изработи в различни цветове, по Ваше желание, както и да се добавят различни декоративни елементи. Цената включва отпечатване ..
4.90лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)