https://onepixel.bg/image/cache/catalog/blog/74237758_669954833530459_8481196319396855808_n-1170x600.jpg

Защо коледните топки за елха със снимка са един от най-харесваните подаръци?

  • 03 Nov 2019
  • |   0 Коментари

    Докато се наслаждаваме на последните слънчеви есенни дни, неусетно вече дойде време да започваме подготовката за най-вълшебното време през годината.  Време е да развържем заплетените лампички, да проверим здрави ли са украшенията, да направим място за коледното дръвче и най-важното, разбира се -  да помислим какво ще сложим и под елхата.

   Коледа е един от най-светлите християнски семейни празници. Близки и далечни роднини, приятели и съседи се събират на празнична трапеза, за да се видят и повеселят. Символ и неизменна част от събитието е и размяната на подаръци.

   Един от най-харесваните ни подаръци за Коледа е украсата за елха - коледна топка със снимка и пожелание. Причината да бъде харесвана е не само нейната ниска цена, но и високата стойност, която този подарък носи. За разлика от поредния излишен сувенир, който ще сложим на шкафа да събира прах, коледната топка за елха е практичен подарък, защото освен че радва хората, той краси и елхата ни по време на празниците. След като преминат празниците и приберем елхата, топката остава за още много години.

   Коледната топка представлява пластмасова прозрачна сфера, в която се вгражда снимка от едната страна и послание или втора снимка от другата. Топката се декорира с изкуствен сняг, а отвън се украсява с панделка и връзка, с която да се закачи на ехлата. Топката може да се опакова в красива прозрачна кутия с панделка, която дава завършен вид на подаръка.

Какво е необходимо за да поръчате украса за елха - топка със снимки?

1. Изберете подходящи снимки (най-добре оригинални, които не са изпращани по Вайбър, Фейсбук, Месинджър).

2. Отидете на страницата ни ТУК.

3. Прикачете снимките, изберете цвят на панделката и натиснете бутона купи.

4. Попълнете данните за доставка и завършете поръчката. Ако искате да направим корекция по снимките, опишете в коментар каква да бъде  и ние ще се свържем с вас с готовия дизайн.

5. Ще получите потвърждаващ имейл.

6. В рамките на 2 дни ще се свържем с вас и ще ви изпратим дизайна за одобрение, след което ще стартираме поръчката.

7. Срокът за изработка е от 2 до 5 работни дни след одобрение на дизайна и уточняване на всички детайли.

8. Готовата коледна топка ще изпратим по куриер на Еконт в удобен за вас офис или до адрес и ще я получите още на следващия ден  (при доставка до адрес срокът може да достигне до 2 дни след изпращане).

   Препоръчваме на всички наши клиенти да направят своите поръчки за коледни топки и годишни календари по-рано, защото ноември и декември са едни от най-натоварените месеци, а ние държим всички наши клиенти да бъдат доволни и да получат навреме подаръците за близките си.

Ако имате върпоси, не се колебайте да се свържете с нас на имейл sales@onepixel.bg

0Коментари

За да коментирате е необходимо Вход